Amberblokje musk & amber

4,95

Excl. BTW: €4,54

Excl. BTW:
€4,54
Model:
amberblokjes
Levertijd:
1-3 werkdagen

Nog niet beoordeeld
Beoordeel
Omschrijving

Als je de amberblokjes niet kent dan weet je niet wat je mist. De magische geur is vrij moeilijk te beschrijven en moet je eigenlijk echt zelf beleven. De geur van amberblokjes bestaat uit de ingrediënten musk, amber, vanille, roos, essentiële olie en wax. De geur is te omschrijven als zacht, warm, zoet en sensueel. Er zijn zelfs landen waar ze beweren dat de geur van amberblokjes lust opwekkend zou werken….daar kunnen wij ons iets bij voorstellen, want de geur is echt heel warm en sensueel.

 

In Marokko zijn de amberblokjes een eeuwenoude vervanger voor vloeibaar parfum. De blokjes zijn gemaakt van onder andere natuurlijke barnsteenhars en essentiële oliën. Barnsteen is versteend hars van de Pinus Succinifera en de amberolie wordt gewonnen door droge destillatie van deze hars. De amberblokjes worden in Marokko op een ambachtelijke wijze gemaakt. 

 

Waar kun je een amberblokje voor gebruiken?

Je kunt een amberblokje als huisparfum / luchtverfrisser vrijwel overal gebruiken waar jij wilt dat het lekker gaat ruiken.

Denk bijvoorbeeld aan je woonkamer, auto, badkamer, toilet, slaapkamer, kledingkast, winkel, kantoor, salon, etc. Wat ook geweldig lekker ruikt, is als je een beetje schaafsel van het amberblokje in je stofzuigerzak doet, zodat de heerlijke geur wordt verspreid tijdens het stofzuigen.

  • In je kledingkast kun je de geurblokjes in een zakje tussen de kleding hangen of neerleggen op een schaaltje.
  • Je kunt de geurblokjes op een mooi schaaltje in een gewenste ruimte plaatsen.
  • Een klein stukje van een amberblokje kan ook in een (elektrische) geurbrander worden gebruikt.
  • In de auto zijn de geurblokjes ook goed te gebruiken (let daarbij wel op dat het blokje kan smelten door de hitte).
  • Als je het geurblokje wilt gebruiken als lichaamsparfum, dan kan je het geurblokje over de huid wrijven.

De geur van de amberblokjes zal na verloop van tijd iets minder worden, maar als je er dan wat vanaf schraapt dan komt de geur weer meer terug. Gooi dat schaafsel niet weg, want je kunt het nog voor in je stofzuiger gebruiken, maar je kunt ook wat van het schaafsel in een waxbrander/geurbrander leggen.
Alle amberblokjes zijn met de hand gemaakt en daardoor kan het gewicht variëren per blokje
Beoordelingen (0)
Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder