Bijzettafel metaal mist 45 x 60 cm

99,95

Excl. BTW: €82,60

Excl. BTW:
€82,60
Model:
bijzettafel-metaal-mist-45-x-60-cm
Levertijd:
1-3 werkdagen

Nog niet beoordeeld
Beoordeel
Omschrijving
 Stoere bijzettafel met eenvoudig design
- Gevormd uit metaal met een poedercoating
- Geschikt voor in- en outdoor
- H 45 cm x Ø 60 cm

Deze metalen bijzettafel is uitgevoerd in een frisse, lichte mistkleur. Houd er rekening mee dat er geen water langdurig op het blad blijft staan, een goede omgang met outdoormeubelen zorgt voor een langere levensduur van het product.

Outdoor
Bescherm de meubelen tegen harde regenval, nachtvorst en de winterperiode met een plasticfolie of beschermhoes. Indien mogelijk is het beter dat de meubelen binnenshuis overwinteren.

Materiaal
Het metaal uit onze collecties kennen diverse afwerkingen, zoals: een poedercoating. Een poedercoating zorgt voor een luxueuze uitstraling en beschermt het metaal levenslang. Een poedercoating is een lak welke met behulp van hoge temperaturen aan het metaal gehecht wordt. Een poedercoating zorgt voor een volledige kleurdekking en kent een matte of (licht)glanzende afwerking.

Afmetingen
- Hoogte: 45 cm
- Diameter: Ø 60 cm
- Randhoogte: 6 cm
- Bladdikte: 0,5 cm
- Poothoogte: 39 cm
- Pootdikte: 4x4 cm
- Afstand tussen poten: 42 cm
- Draaggewicht: 10 kg

Onderhoud
Al onze metalen uit de collectie zijn grondig behandeld en vragen dus niet om een herbehandeling. Mocht het metaal beschadigd zijn, raadpleeg dan een gespecialiseerde verfzaak. Behandeld metaal is eenvoudig schoon te houden met een lichtvochtige doek en een mild schoonmaakmiddel, het nadrogen van het oppervlak zorgt voor een streeploos resultaat.
Beoordelingen (0)
Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder