Citroen etherische olie Geurwolkje

8,95

Excl. BTW: €7,40

Excl. BTW:
€7,40
Model:
citroen-etherische-olie-geurwolkje
Levertijd:
7 werkdagen
Merk:
Geurwolkje

Nog niet beoordeeld
Beoordeel
Omschrijving

Citroen 100% etherische olie 10ml
Ben je toe aan wat frisheid? Zit je niet lekker in je vel of ben je een beetje ziekjes?

Er is haast niks beter dan een fris ruikend huis, vind je ook niet? Wij houden van frisheid! De geur van citroenolie wordt geassocieerd met frisheid, netheid, licht en een opgeruimd gevoel. Het is een verfrissende, stimulerende en verfrissende geur.

 

Citroen en jouw gemoedstoestand

Citroenolie geeft je een mentale boost. Het stimuleert je geest, zet het verstand op scherp en versterkt het geheugen. Ideaal voor je werkkamer of voor op kantoor. Een dip, vermoeidheid en een futloos gevoel zijn in een oogwenk verdwenen met deze zuiverende geur. Het lichaam heeft baat bij de geur van citroen. Het boost je immuunsysteem, heeft een openend effect op je luchtwegen en bestrijdt klachten als koorts, hoofdpijn en vermoeidheid. Het werkt desinfecterend en zuiverend voor de huid. Ook nare geurtjes en de geur van sigarettenrook zijn snel verdreven met het verdampen van deze olie.

Tip! Verdamp deze geur in je slaapkamer tijdens periode's dat er veel muggen zijn. Muggen hebben een hekel aan deze geur!

 

Veiligheid
Etherische olie wordt gemaakt van planten, plantenwortels, kruiden en bloemen. De meeste etherische oliën bestaan uit een samenstelling van meerdere stoffen. Etherische olie is in kleine hoeveelheden nuttig of prettig, maar in grote hoeveelheden kan het giftig zijn. Denk hierbij aan een kopje koffie en de cafeïne die daarin zit. Een paar kopjes zijn lekker, maar als je er 100 zou drinken, moet je naar het ziekenhuis.

Bij het verdampen van etherische olie in een aroma diffuser of op een tissue, speelt het gevaar bij inademen geen rol.

Er zijn een aantal dingen waar je op moet letten bij het gebruik van etherische olie:

Directe aanraking met de huid en ogen moeten vermeden worden. Komt het wel in contact met de huid, dan kan dit irritaties veroorzaken. Het kan zeer giftig zijn voor in water levenden organismen en kan hierbij op de lange termijn schadelijke effecten veroorzaken. Draag geschikte handschoenen bij het gebruiken van de olie en houdt het buiten bereik van kinderen. Bij het geval van orale consumptie, direct een arts raadplegen. Onze etherische olie bevat dipenteen.

Beoordelingen (0)
Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder