Meditatie etherische olie

8,95

Excl. BTW: €7,40

Excl. BTW:
€7,40
Model:
meditatie-etherische-olie
Levertijd:
1-3 werkdagen

Nog niet beoordeeld
Beoordeel
Omschrijving

De Meditatie olie is een heerlijke mix van cajeput, rozemarijn, elemi en scharlei etherische olie. Deze combinatie is perfect voor tijdens meditatie sessies. De geurbeleving van deze etherische oliën is te omschrijven als fris en kruidig met een hele licht zoete ondertoon.

Bij meditatie wordt ook vaak gebruikt gemaakt van de kracht van etherische olie. Je reukvermogen is namelijk direct gerelateerd aan verschillende delen van je hersenen die je geheugen, emoties en hormonen reguleren. Deze blend is speciaal samengesteld om jouw te ondersteunen tijdens het mediteren of tijdens de yoga.

 

Meditatie en jouw gemoedstoestand

Deze olie geeft je de concentratie en focus om in verbinding te komen en te blijven met je geest en lichaam. Een hele fijne manier om zenuwen en onrust los te laten, te herstellen en vooral te ontspannen.

Cajeput geeft ons daadkracht, helderheid, zekerheid, is opwekkend en heeft de kracht ons gerust te stellen. Rozemarijn maakt ons gefocust, heeft een versterkend effect op je verstand en geheugen en stimuleert je concentratie vermogen. Elemi heeft de eigenschap dat het een sfeer van vrede en rust schept, het brengt je in balans en maakt je bewust van het 'zijn'. Scharlei geeft je de kracht om door te zetten daar waar de heuvel het hoogst is. Het geeft zelfvertrouwen, duidelijkheid, frisse energie en heeft een rustgevende werking. Een boost van positieve energie wordt de ruimte in geblazen!

Tip: Meditatie is ook een fijne olie om te verdampen als je moet studeren of werken, omdat het jouw focus ondersteunt.

Beoordelingen (0)
Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder