Unity Diffuser donker hout 400 ml Geurwolkje

44,95

Excl. BTW: €41,24

Excl. BTW:
€41,24
Model:
unity-diffuser-donker-hout-400-ml-geurwolkje
Levertijd:
1-3 werkdagen
Merk:
Geurwolkje

Nog niet beoordeeld
Beoordeel
Omschrijving

Unity Aroma Diffuser brengt sfeer en gezelligheid in je huis. Het elegante model is een aanwinst voor je huisinrichting. Unity straalt en is prachtig!

De Unity diffuser in donker hout heeft een zeer chique uitstraling door zijn minimalistische druppelvorm en donkerbruine houtprint. Deze dure uitstraling zorgt ervoor dat de diffuser een waardig plekje kan veroveren in elk huishouden. Aan de bovenkant van de deksel zit een gat waardoor de nevel omhoog wordt geblazen en zo jouw kamer vult.

-Luchtbevochtiger
-Geurverspreider
-Luchtzuivering

De voordelen van een Geurwolkje
Heb jij last van een droge keel, verstopte neus, droge huid, hoofdpijn of rode ogen? Herken jij het koude gevoel terwijl de verwarming hoog aanstaat? Ervaar jij in je huis of werkplek vaak een droge lucht en alle daarbij behorende narigheden?

Dat kan je allemaal voorkomen met de aanschaf van een aroma diffuser! Dat is een luchtbevochtiger, én een geurverspreider in één. Zuivert ook nog eens de lucht! Door etherische olie met het water te mengen, bevochtig je niet alleen de kamer, maar verspreid je ook een aangename geur. Dit voorkomt alle eerder genoemde ongemakken. Naast dat de Aroma Diffuser bevorderlijk is voor jouw gezondheid, is deze ook goed voor je kamerplanten. Voor een kleine prijs heb je dus een groot plezier!

Alle kamers in je huis zijn geschikt voor een. Van de slaapkamer, tot de woonkamer en de babykamer. In de gang om een aangename binnenkomst te verzekeren, tot de badkamer om eventuele nare geuren te maskeren. Op kantoor of in de studeerkamer om concentratie te bevorderen, of in de babykamer voor een rustgevende sfeer.

Gebruiksaanwijzing
De Unity diffuser in donker hout is voorzien van 2 knoppen. De linkse wordt gebruikt om de sfeerverlichting aan en uit te zetten of om de kleur van het licht aan te passen. De rechterknop is voor de mist, die aangezet kan worden in 4 verschillende standen: 1 uur, 3 uur, 6 uur en ‘on’. Op de on-stand blijft de diffuser doorblazen tot het waterreservoir leeg is, waarna deze zelf uitgaat. Door middel van een subtiel lichtje kan je zien op welke stand de diffuser staat.

In het waterreservoir zie je een indicatie van de maximale waterstand. Bij de Unity diffuser is dat een voelbaar lijntje wat helemaal rond gaat, een soort verdikking. Zorg altijd dat het water hier onder blijft, om eventuele problemen met vernevelen te voorkomen!

Veiligheid en specificaties
- Hoogte: 21cm
- Breedte: 15cm
- Inhoud: 400ml
- Materiaal: pp5 (BPA-vrij)
- Wattage: 24v
- Maximale duur: ±10 uur
- Maximale ruimte: 35m²
- Timer: 1 uur, 3 uur, 6 uur of doorgaan tot het water op is
- Soort licht: LED
- Ultrasone diffuser
- Gaat automatisch uit
- Werkt op stroom (lengte kabel: 1,5 meter)

Beoordelingen (0)
Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder